Vacature Medewerker Gastenservice Bioscopen

Medewerker Gastenservice

Ben je scholier of student en op zoek naar een bijbaan die goed met school te combineren is? Vind je het leuk om te communiceren via social media en telefoon? Kun je je goed inleven in de wensen van onze bioscoopbezoekers?

RSB Cinemas is met 6 bioscopen de onbetwiste marktleider op het gebied van servicebioscopen in Nederland. We streven naar de meest persoonlijke en comfortabele bioscoopervaring voor onze gasten. De persoonlijke benadering ervaren gasten niet alleen in de bioscoop. Dagelijks is de gastenservice op het kantoor aan de Vijverlaan in Wijchen van 's morgens tot 's avonds bereikbaar voor het maken van reserveringen en alle denkbare verzoeken.

Als medewerker Gastenservice ben je verantwoordelijk voor het verwerken van alle reserveringen voor onze bioscopen. Je hebt hiervoor contact met gasten via telefoon, WhatsApp en Facebook en mail. Ook reserveer je kinderfeestjes, en verzorg je het versturen van filmcheques uit de webshops. Met deze werkzaamheden ondersteun je de teams in onze bioscopen. Jij bent ons visitekaartje en zorgt dus mede voor de tevredenheid van onze gasten.  

Van onze nieuwe collega verwachten we het volgende:
- Je kunt werken op zaterdagavond en mogelijk een weekdag overdag,
- Je bent flexibel inzetbaar; af en toe kun je een dienst ruilen met collega’s,
- In de schoolvakanties en op feestdagen kun je extra werken,
- Je bent servicegericht,
- Je kunt duidelijk en vriendelijk communiceren, zowel telefonisch als schriftelijk,
- Je woont niet meer dan 10 km van ons kantoor in Wijchen.

Wij bieden:
- Gratis toegang tot onze bioscopen
- Marktconform salaris
- Gevarieerde werkzaamheden
- Een informele maar professionele werksfeer

Spreekt deze baan je aan? Stuur dan vóór woensdag 9 december 2020 een mail naar jacqueline@rsbcinemas.nl, waarin je uitlegt waarom je denkt dat deze bijbaan goed bij je past. Stuur je CV mee en geef duidelijk aan welke dagen je beschikbaar bent om te werken. Jacqueline is teamleider van de Gastenservice en zij zal zo snel mogelijk reactie geven.